Elég a magányos edzésből!

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2009.01.24. 00:55
Címkék
Miközben az Újpest Angliában túrázik, Tisza Tibor Debrecenben készül. A lila-fehérek támadóját decemberben kellett megoperálni (egy izom hozzátapadt a szeméremcsontjához, s ez kínzó fájdalmat okozott), állapota már szinte tökéletes. A csapat hétfőtől Bükfürdőn edzőtáborozik – Tisza Tiborral együtt.

Több sérülés is hátráltatta ősszel Tisza Tibort. Előbb egy gyulladás kényszerítette pihenőre, majd egy izom letapadása miatt megoperálták. A csatár a téli felkészülés kezdete óta konditeremben nyüstöli a gépeket, de hétfőtől már a keret többi tagjával lehet.

„Jó állapotban vagyok, kicsit sem aggódom a visszatérés miatt – mondta Tisza Tibor. – Már csak az kell, hogy a csapattal együtt készülhessek, mert egyedül mégsem az igazi edzeni. Szentes Lázárral konzultálok majd, mivel kezdjem a tréningeket, de reménykedem abban, hogy a február közepi Ligakupa-mérkőzéseken már pályára is léphetek. Alig egy hónap van még a bajnoki rajtig, addigra mindenképpen bevethető akarok lenni – és leszek is.”

Tisza Tibor nemcsak a sérülése miatt lehet bosszús, hanem azért is, mert lemaradt az angliai túráról.

A lila-fehérek hétfő óta készülnek a szigetországban, az első meccsük után két játékosuk is nagy lehetőséget kapott. A fiatal Simon Krisztiánt kölcsönvette az angol második liga éllovasa, a Wolverhampton, Kurucz Pétert pedig a Premier Leagueben érdekelt West Ham hívta tesztelésre. Ha Tisza Tibor is a csapattal tarthatott volna, akkor talán ő is kitűnik az Újpestből, s ma már új szerződéssel a zsebében a légióséletre készül...

„Már nem bosszankodom az ilyenek miatt – riposztozott a felvetésre a támadó. – Eleget rágtam már magam a sérülésem utáni időszakban. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, és valamiért nekem még Újpesten kellett maradnom. Talán azért, hogy a nyáron úgy mehessek külföldre, hogy már bajnoknak mondhatom magam. Mert ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy van esélyünk az aranyérem megszerzésére. Sándor György elment, de Korcsmár Zsolt valószínűleg marad. A támadósorunk erős, remélem, nem is keltünk csalódást. A kiélezett szituációkat kell majd megnyernünk, és akkor szép tavaszunk lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik