Hiányzott a gólkirály

DOROS LÁSZLÓDOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2009.01.06. 00:56
Címkék

Sisa Tibor vezetőedző hétfő délelőtt megtartotta az idei év első foglalkozását a DVTK labdarúgói számára, amelyet délután követte a második is. A szakvezető friss tapasztalatai alapján úgy vélekedett, hogy játékosai megfelelő állapotban tértek vissza a téli szünet után. Azt csak futtában jegyezte meg, hogy jó lenne, ha együtt maradna az őszi keret, az eltelt hónapok során ugyanis több olyan problémával szembesült, amelyekről korábban nem volt információja…

Természetesen az anyagi gondokra utalt. Minden bizonnyal ez a tényező döntő szerepet játszott abban, hogy Tóth Mihály például át sem öltözött. Az együttes házi gólkirálya kisebb betegséggel bajlódik, de az sem hatott nyugtatólag a kedélyállapotára, hogy a decemberi vezetői ígéretekből alig teljesült valami. Továbbra sincs pénz, a klub több labdarúgónak tartozik, márpedig ilyen helyzetben aligha várható bárkitől, hogy mosolygós arccal rója a stadion havas, jeges rekortánján a kilométereket.

Az edzés az öltözőfolyosón kezdődött, ahol gimnasztikával melegítettek be a játékosok. Nem vett részt az első gyakorláson Szélpál Tamás, aki iskolai elfoglaltság miatt hagyta ki a tréninget. Egyelőre nem dőlt el Kerényi Gábor sorsa. A védő az ősszel Szolnokon szerepelt kölcsönben, vele kapcsolatban napokon belül döntés születhet. Honma Kazuo a hét második felében tér vissza, s ugyancsak akkor jönnek meg a délszláv légiósok is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik