Bognár György a kispadon

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2008.12.09. 23:25
Címkék

Az NB II Nyugati csoportjában a 11. helyen álló Felcsút SE vezetősége úgy döntött, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia szakmai munkájáért felelős Bognár Györgyöt kéri fel a felcsúti felnőttcsapat vezetőjének – tájékoztatott Mészáros Lőrinc, a Felcsút SE alelnöke, a Puskás-akadémia tulajdonában lévő Felcsút FC Kft. ügyvezetője. A korábbi 50-szeres válogatott labdarúgó, aki edzőként több NB I-es csapatnál megfordult, továbbra is felügyeli az akadémiai utánpótlásképzést a Felcsút SE új vezetőedzőjeként.

„Kinevezésemmel gyakorlatilag a felcsúti felnőttcsapat is a részévé válik annak az egységes szakmai rendszernek, amely az FC Fehérvár és a Puskás-akadémia együttműködésében az utánpótlásképzésben már megvalósult, illetve amelyen folyamatosan dolgozunk munkatársaimmal – mondta Bognár György. – Ezt a váltást a vezetők korábban az idény végére, a nyárra tervezték, a körülmények azonban úgy hozták, hogy már most, a télen megtörtént. A koncepció lényege, legalábbis a felnőttcsapat szemszögéből, hogy miközben megpróbálunk folyamatosan az NB II-ben stabilan a középmezőnyhöz tartozni, a tavasszal beépítünk négy-öt játékost a jelenlegi U19-es csapatunkból a felnőttek közé.”

Bognár György munkáját mostantól Mózner János, az U18-as felcsúti ifik eddigi edzője segíti, az ő helyét pedig a fiataloknál Szíjjártó István, a Felcsút SE eddigi vezetőedzője veszi át (aki egy évvel ezelőtt éppen az 1991-eseknél betöltött edzői pozíciót cserélte a felnőttcsapat kispadjára).

„A döntés oka feltehetően részben a csapat eredménytelensége, részben pedig az új elképzelés, amelynek keretében a vezetőség még több fiatalt szeretne az első csapatban látni” – mondta Szíjjártó István, aki megerősítette, hogy az akadémia ifiedzőjeként folytatja a munkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik