Détári Lajos szabadságon

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2008.11.17. 23:08
Címkék

Bár a balatoni főszezonnak régen vége, ha kedve szottyanna (s az időjárás is engedné) Détári Lajos, a BFC Siófok klubmenedzsere felállíthatná nyugágyát az Aranyparton – edzést ugyanis nem kell tartania, mert a szabadságát tölti. Az igazoltan távol lévő (egy frankfurti ünnepségre meghívott) szakember úgy készült: visszatérte után, hétfőn jól megmozgatja Ligakupa-kötelezettségei miatt téli álomról egyelőre csak ábrándozó csapatát. A szakembert azonban Csorba Ottó, a sárga-kékek ügyvezetője az indulás előtt telefonon értesítette: ne törje magát.

„Nem küldtük szabadságra, hiszen már szabadságon van – helyesbített Csorba Ottó, utalva arra, hogy Détári Lajos németországi látogatását is „vakációnak” tudja be a vezetőség. Majd miután rávilágított a munka törvénykönyve paragrafusainak ismeretével kapcsolatos hiányosságainkra, így folytatta: – A szakember továbbra is az alkalmazottunk. Jövő hét csütörtökre visszavárjuk Détári Lajost, és akkor Nemes Ferenc klubtulajdonos társaságában megbeszéljük a részleteket a további feladatáról…”

Ilyen tennivalók Ebedli Zoltánnal nem lesznek. A klubmenedzser pályaedzőjének már most megköszönték eddigi közreműködését, s a siófoki csapatot az NB III-as „alegység” korábbi irányítója, az A-licences Horváth Károly készíti fel, hiszen a hét végén, Győrben beugró (0–0) szakmai igazgatót, Keszei Ferencet Szolnokon megműtötték csípőbántalmai miatt. A megbízott edző jobbkeze Hagymási Zoltán lesz, aki Tornyi Barnabás idején került a klubhoz, ám Détári Lajos nyári érkezését követően rögvest kikerült a szakmai stábból. Arra, hogy az edző hol volt eddig, s mit csinált, Csorba Ottó tömören reagált: „Nem tudom, és nem is érdekel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik