Magabiztos Löwen

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2008.11.09. 23:29
Címkék
Bár a Szeged az első félidőben jól tartotta magát a Löwen ellen, előjött idei betegsége: sok sérültje miatt a hajrára elfáradt, s végül hét góllal kikapott.

Vladan Matics már hozzászokott, hogy nincs teljes csapata, Petar Nenadics, Julian Stamate, Laluska Balázs, Danijel Andjelkovics és Luka Zvizej hosszú idő óta sérült. A KEK-ezüstérmes Rhein-Neckar Löwen kerete félelmetes, német világbajnok és lengyel vb-ezüstérmes játékosok alkotják a csapatot.

A Pick-Szeged azonban nem ijedt meg a hazai együttestől, a román válogatott Adrian Petrea vezérletével partiban volt. A 15. percben jöttek az első Puljezevics Nenad-bravúrok is, a kapus egy támadás alatt két ziccert is hárított. A félidő hajrájában is jól tartotta magát a tartalékos Pick, de az utolsó két percben az emberhátrányban játszó magyar csapat két gólt is kapott.

A második félidőben felpörgette a ritmust a német sztárgárda, amellyel nem tudta tartani a lépést a Pick. Előbb GudjonValur Sigurdsson termelte a gólokat, majd következett a lengyel nehéztűzér Karol Bielecki, aki nem tudott hibázni. Folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között, még Vladimir Oszmajics remek találatai sem segítettek a szegedieken. A végére a a vendéggárda teljesen szétesett, a Löwen pedig robogott. A Magyar Kupa-győztes már matematikailag sem juthat tovább, marad számára a KEK-szereplés. Ehhez szombaton a lengyel Plockot le kell győznie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik