Hibázott a klub is

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2008.08.05. 06:36
Címkék

Gyors belső vizsgálat után nem keresnek felelősöket Pakson. Azt viszont megállapították, hogy a szünetmentes áramforrás akkumulátora volt a hibás abban, hogy nem kezdődhetett el idejében a Paksi FC és a REAC szombat este nyolc órára kiírt bajnoki találkozója – tájékoztatott Haraszti Zsolt, a Tolna megyei klub ügyvezetője.

Az ügyeletes cég helyszínre kihívott munkatársai szerencsére gyorsan rájöttek a hibára, kiiktatták az akkumulátort, s ezt követően már semmi akadálya nem volt annak, hogy kigyúljanak a fények. Haraszti Zsolt hozzátette, néhány héttel ezelőtt transzformátort cseréltek a Fehérvári úti pályán, s abban ők is hibáztak, hogy akkor nem próbálták ki, ugyanúgy üzemel-e a világítás, mint korábban. A klubvezető elmondta azt is, nem keresnek felelősöket, hiszen kétségtelenül ők is hibáztak, s ezzel lezártnak is tekintik az ügyet.

A mintegy 50 perces sötétben való tapógatódzás a paksi játékosokat zavarta meg jobban, a REAC ugyanis Lisztes Krisztián és Nyerges Krisztián vezérletével 3–1-re nyert, ami azt jelenti, hogy amióta a Paksi FC az NB I-ben szerepel, egyszer sem tudta legyőzni a rákospalotaiakat.

Az öt összecsapásból csupán egy döntetlenre futotta a paksiak erejéből, azaz a REAC mostanra már igazi mumusa lett a zöld-fehér együttesnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik