Még időt kérnek az olaszok

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2008.06.21. 01:17
Címkék

Mint arról beszámoltunk, Rajczi Pétert várják az Újpestnél, hiszen a legutóbbi bajnokságot az olasz második ligában szereplő Pisánál töltő támadóval már télen megegyeztek arról, hogy ha hazatér Magyarországra, a lila-fehéreknél folytatja pályafutását. A helyzet nem egyszerű... A Pisa ugyanis jelentős összeggel tartozik a tizenegyszeres válogatott támadónak, akit viszont még egy évig a kék-fekete klubhoz köt a szerződése.

A Pisa helyzetét tovább bonyolítja, hogy a klub tulajdonosa Leonardo Covarelli nem tudja, mihez kezdjen. Az egyik verzió szerint visszatérne szülővárosába, Perugiába, és ott irányítaná a klubot. A másik lehetőség szerint Pisában marad, de akkor is kisebb költségvetéssel működtetné tovább az egyesületet. Ez pedig nem könnyíti meg az alkudozást: Rajczi Péter egyféleképpen szabadulhat meg, ha lemond elmaradt fizetése egy részéről. A keretből nemcsak a magyar támadó jár ebben a cipőben, hiszen minden futballistának tartozik az egyesület.

„Elkezdtünk egyezkedni, de nem számítok gyors eredményre – mondta Rajczi Péter. – Az olaszok úgy intézik a dolgaimat, ahogy általában a hivatalos ügyeket: időt, pontosabban néhány napot kértek, s amennyire megismertem őket, előfordulhat, hogy ez két hetet jelent. Nem akarok ügyet, azaz nem szeretném, ha végül fel kellene jelentenem a klubot. A Pisa, úgy tűnik, nem tud fizetni, de a csapatkapitány Diego Gabriel Raimondi amondó, nyugodt lehetek, idővel megkapom majd a pénzemet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik