Kész a menetrend

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2008.04.23. 00:49
Címkék

Április 18-án befejeződött az alapszakasz a férfibajnokságban. Azóta tudjuk, milyen párosításban játszanak a csapatok a legjobb nyolc között az egyik fél harmadik győzelméig tartó egyenes kieséses párharcban. A kialakult sorrend alapján Falco–Nyíregyháza, Dombóvár–Körmend, Pécs–Szolnok és Albacomp–Atomerőmű összecsapást rendeznek. A pályaelőny az elöl álló csapatoké, az elődöntőben a Falco–Nyíregyháza viadal győztese az Albacomp–Atomerőmű továbbjutójával találkozik, a másik ágon a Pécs–Szolnok és a Dombóvár–Körmend csata nyertesei folytatják egymás ellen.

Az érdekeltek időközben megegyeztek a mérkőzések időpontjában. (Megérne egy misét, miért is van az alapszakasz utolsó játéknapja és a rájátszás kezdete között csaknem két hét szünet – sehol máshol nincs így a világon.) A játéknapok: április 30. (szerda), május 3. (szombat), május 6. (kedd), május 9. (péntek), és május 11. (vasárnap). A Körmend, a Szombathely, a Nyíregyháza és a Dombóvár minden alkalommal este hétkor fogadja ellenfelét (de ha a Falco ötödik meccsre kényszerül, a szombathelyiek este hatkor rendezik a mindent eldöntő csatát), a többiek 18 órakor kezdenek.

Az esetleges negyedik Atomerőmű–Albacomp találkozó napja még nem végleges, a fehérváriak az eredeti időpontban lépnének pályára, a paksiak egy nappal korábban szeretnének. (A tévéközvetítések módosíthatnak az időpontokon.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik