Már a következő idényre erősítenek

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2008.04.10. 01:58
Címkék

Óriási népvándorlás volt Angyalföldön az elmúlt években, ráadásul az edzők is egymásnak adták a kilincset. A Vasas NB I-ből történő kizárása óta dolgozott trénerként a Fáy utcában Tamási Zsolt, Egervári Sándor, Pintér Attila és most Mészöly Géza. A játékoskeret rendszerint épp az aktuális szakvezető kívánsága szerint állt össze, ám hiába – az eredmények újra és újra elmaradtak. Nem csoda, hogy most szurkoló és vezető egyaránt állandóságra törekszik. Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője is ennek a szellemében beszélt a jövőről.

„Sajnos ebben a szezonban már nem lehetnek vérmes reményeink, éppen ezért a jövővel kell foglalkoznunk. Meggyőződésem, a jelenlegi játékoskeret jóval többre hivatott, ám tudjuk, még ha lehetőségeink korlátozottak is, erősítésre van szükség. Úgy gondolom, minden csapatrészbe egy-egy meghatározó futballistát kell szerződtetnünk, s akkor bizakodva tekinthetünk a következő szezon elé. Vannak elképzeléseink, de nevekkel nem szeretnék dobálózni...”

Információink szerint felvetődött Kenesei Krisztián visszaigazolása, téma lehet Kabát Péter szerződtetése. Ami biztosnak tűnik: a jövő héten egy szlovén támadó középpályás, a Mariborban futballozó Milan Rakic érkezik az Illovszky Rudolf Stadionba, s ha jó benyomást tesz a szakmai stábra, ő lehet az első új játékos. Mészöly Gézának egyébként a nyáron lejár a szerződése, s a tulajdonosok döntenek a hogyan továbbról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik