Húszperces csapat volt a Loki

A mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE, JUTASI RÓBERTA mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE, JUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2008.03.31. 00:49
Címkék
Kétgólos hátrányban, tíz emberrel kezdett el futballozni a Loki, amely huszáros hajrájának köszönhetően pontot mentett Kaposváron. Igaz, a döntetlennel nem sokra megy a bajnoki címre törő együttes.

A végére pörgött fel a Debrecen.

Amikor már mindenki azt hitte a stadionban, hogy a Loki kipukkadt, a vendégek játékosai képtelenek lesznek újítani (az addig látottak alapján jogos volt a feltevés), Sándor Tamásék megrázták magukat, és kiegyenlítettek. Pedig akkor a Loki kilenc emberrel játszott – Máté Pétert kiállította a játékvezető, Bernáth Csabát pedig éppen ápolták az alapvonal mellett –, Herczeg András együttese mégis rendkívül fontos pontot mentett.

Nem véletlenül temette tenyerébe arcát a 93. percben Prukner László, a Kaposvár ugyanis már csak egy karnyújtásnyira (körülbelül 10 másodpercnyire) volt a győzelemtől.

De nem sikerült.

Hogy miért nem?

Mert a Loki futballistái a találkozó végére ritmust váltottak.

Úgy tűnik, a debreceni játékosoknak stresszhelyzetre van szükségük ahhoz, hogy maximális fordulatszámon pörögjenek. A találkozó után az öltözőfolyosón arra a kérdésre kerestük a választ, a bajnoknak miért kellett ezúttal is mintegy hetven percen keresztül titkolnia, hogy valóban érdemes az aranyéremre…

Az egyik magyarázat: a játékosok görcsösek. Nehezen


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik