Most nem lehet hibázni

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2008.03.30. 00:09
Címkék

Csatárokban eddig sem dúskált az ETO – Igor Bogdanovicsot visszarendelték Debrecenbe, Bajzát Pétert megműtötték –, és most Tokody Tibor játékára sem számíthat...Csatárokban eddig sem dúskált az ETO – Igor Bogdanovicsot visszarendelték Debrecenbe, Bajzát Pétert megműtötték –, és most Tokody Tibor játékára sem számíthat...

Óriási probléma ez nekünk, hiszen Tokody Tibor gólokat lőtt az ősszel, meghatározó embere volt csapatunknak – mondta Egervári Sándor. – Bízom benne, hogy a helyén szereplő labdarúgó hozzá tud tenni a játékunkhoz.

Ebben a helyzetben milyen futballra számíthatunk az ETO-tól?

Védekezésben és támadásban is többet kell mutatnunk, mint a REAC ellen. Akkor rengeteg technikai hibával futballoztunk, ezt nem ismételhetjük meg szombaton. Vannak jó formában játszó labdarúgóink, nem igaz, hogy a hazai bajnokságban szereplő játékosok nem érdemelnek figyelmet. Várhidi Péter azt nyilatkozta a napokban, hogy a külföldön szereplők helyére nem lehet a magyar élvonalból futballistákat beépíteni. Már hogyne lehetne?! Vannak jó példák: Józsi György például lényegesen jobb formában van, mint néhányan azok közül, akik szerdán a nemzeti együttesben felléptek.

Előny vagy hátrány, hogy a ZTE három forduló óta nem tudott nyerni?

Ellenfelünket képzett labdarúgók alkotják, és szeretnének kilépni a nemzetközi porondra. Mi azonban folytatni akarjuk jó sorozatunkat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik