Dolgozzanak a pénzért!

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2008.03.30. 00:09
Címkék

Korábban azt mond ta: két győztes mérkőzés után sem hitték el magukról, hogy tökéletesek, és három nyeretlen összecsapást követően sem hajlandóak temetni a csapatot. A zalai szurkolók keserűségét megédesítené a győri siker.Korábban azt mond ta: két győztes mérkőzés után sem hitték el magukról, hogy tökéletesek, és három nyeretlen összecsapást követően sem hajlandóak temetni a csapatot. A zalai szurkolók keserűségét megédesítené a győri siker.

Helyzetünkben minden mérkőzés ugyanolyan fontos, ám ne kérje, hogy jóslatokba bocsátkozzak, mert rengeteg gonddal küszködtünk a héten, és egyelőre azt sem tudom még, kik futnak ki Győrben a pályára – panaszkodott Szlavko Petrovics. – Felkészülésünket aligha nevezhetem ideálisnak, a napokban több labdarúgómat nélkülöznöm kellett ilyen-olyan okból. Ahogy többször is mondtam, szűk a játékoskeretünk, már egy-két ember kiesése fejtörést okoz. Nem szeretnék előre mentegetőzni, de ezek tények, amelyekkel együtt kell élnünk.

Mint ahogyan azzal a tudattal is, hogy leszakadtak az élmezőnytől. Gondolom, bosszantja, hogy a jó tavaszi kezdés után megnyerhetőnek tűnő mérkőzéseken botlottak.

Elismerem, legutóbbi három találkozónk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Diósgyőrben óriási balszerencsénk volt, a címvédő Debrecen pedig bizonyította, hogy jelenleg jobb együttes, mint a miénk. Elégedetlen a Siófok elleni döntetlen miatt lehetek. Mélységesen felháborít, hogy néhányan „bátorkodtak” csupán hatvan-hetven százalékos teljesítményt nyújtani.

Bizonyosan nem maradt el a fejmosás, és azt sem kétlem, hogy szombaton minden, kék-fehér mezt magára öltő labdarúgó apaitanyait belead. Kérdés persze, mihez lehet ez elegendő.

árom, hogy teljes erőbedobással küzdjön. A játékosok nemcsak szurkolóiknak tartoznak, hanem klubjuknak is, hiszen azért kapják a fizetésüket, hogy futballozzanak – és győzzenek

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik