Urbán Flórián már dühös

M. Z., V. Gy.M. Z., V. Gy.
Vágólapra másolva!
2008.03.16. 00:09
Címkék
A Lombard FC tulajdonosa, Bíró Péter azért váltotta le Kiprich József vezetőedzőt, hogy a pápai csapat eredményesebb legyen. A Pápa Urbán Flóriánnal sem remekel, ezúttal a Kozármisleny ellen játszott szerény 0–0-t.

Bosszankodhatnak a pápaiak, mert hiába volt az edzőcsere, Urbán Flórián irányításával Kozármislenyben ezúttal is csupán 0–0-s döntetlenre futotta. Úgy tetszik, a pápaiaknak a baranyai csapaton megy el a bajnokság, hiszen az őszszel hazai környezetben az aranyéremre esélyesnek mondott együttes csak 2–2-re végzett az újonc ellen, és most idegenben sem tudta megszerezni a három pontot. A mérkőzés alapján az egy pontnak is örülniük kell a pápaiaknak, hiszen amíg a hazaiak kapusa, Antal Sándor csupán egy-két beívelést és előrevágott labdát hárított, addig Szűcs Lajost, főleg az utolsó fél órában, alaposan megdolgoztatták a hazai csatárok. Igaz, ekkor már a pápaiak igyekeztek minél nagyobb nyomást gyakorolni a hazaiakra, de a szervezett védekezést nem tudták áttörni – azért sem, mert futás nélkül még a másodosztályban sem megy…

Ezután nem csoda, hogy elfogyott Urbán Flórián türelme, s kemény edzést ígért a Haladástól egyre inkább leszakadó csapatának.

Az Integrál-DAC sem tudta megállítani a Szombathelyi Haladást. Csertői Aurél játékosai 3–0-ra győztek Győrben, s ezzel tovább növelték előnyüket a Nyugati csoportban. Dicséretes a szombathelyiek tavaszi teljesítménye, hiszen mindhárom mérkőzésüket megnyerték úgy, hogy tizenkét gólt rúgtak, s egyet sem kaptak.

Noha a Mosonmagyaróvári TE–FC Felcsút mérkőzés még hátravan, kijelenthető, hogy a korábbi hármas versenyfutás (Haladás, Felcsút, Pápa) immár kétcsapatosra szűkült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik