Éger László: felmentve!

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2008.03.12. 00:04
Címkék

Viharos meccs volt a szombati Paks–Kaposvár bajnoki, amelyen a kiállított Tököli Attilát egy mérkőzésre tiltotta el a fegyelmi bizottság, a szintúgy piros lapot kapó Éger Lászlót felmentette a testület, ugyanakkor a meccset végigjátszó Hanák Viktort is eltiltották egy meccsre.

Nézzük, mi történt: a mérkőzés 76. percében, 1–0-s hazai előnynél Hanák Viktor a saját tizenhatosa előterében bukatta Oláh Lórántot, de a találkozó játékvezetője, Vad II István nem neki, hanem Éger Lászlónak mutatta fel a piros lapot. A bíró ezt követően sárga lapot adott Tököli Attilának (mondván, lassan adja át a csapatkapitányi karszalagot a kapus Kovács Attilának), majd miután a támadó reklamált, őt is leküldte a pályáról.

A paksiak a keddi tárgyalásra magukkal vitték a találkozó felvételét, s az egyértelműen bizonyította, hogy nem Éger László, hanem Hanák Viktor szabálytalankodott. Előbbi játékost így felmentették, a bal oldali védő viszont Tököli Attilához (no meg a három sárga lapos Zováth Jánoshoz) hasonlóan kihagyni kénytelen a Honvéd elleni bajnokit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik