Ígérik, fizetnek

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2008.01.11. 23:19
Címkék

Mint arról már lapunkban olvashattak, anyagi csőd fenyegeti a Vojvodina kosárlabdacsapatát. Ez bennünket, magyarokat is közelről érint, hiszen a tavaly az év játékosának megválasztott Németh István ebben a klubban kosárlabdázik, méghozzá nem is rosszul. Ám hiába a magyar válogatott csapatkapitányának jó teljesítménye, ha az újvidékiek kénytelenek becsukni a boltot.

Nem akarok elmenni a klubtól, hiszen jól érzem magam Újvidéken. Legutóbbi megbeszélésünk alkalmával a vezetők ígéretet tettek arra, hogy a következő tíz napban rendezik az összes tartozásukat. Ha ez így lesz, mindenképpen maradok – mondta Németh István, aki pénteken útnak indult a csapat következő Adria Liga-meccsére Zágrábba, a Cibonához.

Attól persze nem kell tartania a legjobb magyar kosárlabdázónak, hogy állás nélkül maradna, ha netán a vajdaságiak mégsem tartják magukat az ígértekhez. Legutóbb Sabáli Balázs – Németh jó barátja –, a csapata arculatát egyelőre igencsak kereső Atomerőmű edzője jegyezte meg félig viccesen, hogy Istivel mennyivel előrébb tarthatna az ő klubja is.

Ám egyelőre nem vetődött fel, hogy Magyarországra szerződik a hátvéd, hiszen Európa számos országából keresték meg azonnal a menedzserek, akik szintén tisztában vannak a Vojvodina anyagi helyzetével. Akad a tarsolyban olasz, görög, lengyel ajánlat is.

Az elsőbbség azonban egyelőre a Vojvodináé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik