Másodjára döntetlen

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2008.01.10. 01:01
Címkék

Szerda délután lejátszotta második mérkőzését a Kuvaitban edzőtáborozó Vasas. Mint ismeretes, az angyalföldiek hétfőn 2–0-s vereséget szenvedtek Kuvait válogatottjától, a visszavágón azonban sikerült döntetlent kiharcolniuk. A találkozót ezúttal is közvetítette a helyi tévéadó, így a hétfői öszszecsapáshoz hasonlóan Magyarországon ismét sokan láthatták az interneten keresztül az összecsapást. A Vasas kezdett jobban, Németh Norbert már az első percben gólt érhetett volna el. A folytatásban, ahogy mondani szokták, a mezőnyjáték dominált, eközben a hazaiak tizenegyest hibáztak. A második játékrészben Kuvait szerzett vezetést, Balog Zsolt – a kapus segítségével – a 88. percben egyenlített.

A Vasas pénteken érkezik haza, és szerdán a tervek szerint Tökölön műfüves pályán mérkőzik meg a helyi csapattal. Ekkor már minden bizonnyal pályára lép az Újpestről szerződtetett Füzi Ákos, valamint a nigériai Claude és a szenegáli Addo. Természetesen szó van még további erősítésekről is: nincs kizárva, hogy Debrecenből érkeznek futballisták Angyalföldre, de az is előfordulhat, hogy újabb idegenlégiósokat tesztelnek majd. Egy védőre, egy középpályásra és egy csatárra még mindenképpen szükség van Angyalföldön, mert hiába térne vissza féléves olaszországi kitérő után Kenesei Krisztián, klubja, az Avellino a jelek szerint nem engedi el.

A Vasas a következő összeállításban lépett pályára: Borszéki – Balog Zs., Pandur, Unierzyski, Tóth A. – Kincses, Pavicsevics (Kiss M.), Tandari (Somorjai), Németh N. (Odrobéna) – Lázok, Mundi (Piller).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik