Nem foglalkoznak a kiesés lehetőségével

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2007.11.23. 23:30
Címkék

Immár egyértelmű: a leg utóbbi szezonban elért ötödik hely jóval várakozáson felüli bravúrszereplés volt. A Vasas ebben az idényben nem tudta megismételni mindezt, s a korábbi hatszoros bajnok egyre inkább a kiesőzóna felé sodródik. Főként, ha most Nyíregyházán is veszít…

Szóba került már, hogy kieshet a Vasas az élvonalból?

Soha egy pillanatra sem, eszünkbe sem jut, hogy ezzel foglalkozzunk – mondta Mészöly Géza vezetőedző. – Ehelyett mindenki arra készül, hogy megszerezzük a létfontosságú három pontot Nyíregyházán. Sajnos ezen az őszön rosszul alakultak a dolgaink, többször volt balszerencsénk, a játékoskeret is meggyengült, s különösen idegenben okoztunk csalódást szurkolóinknak. Jó lenne az utolsó fordulóban megszerezni első győzelmünket vendégként.

Hol kellene állnia csapatának a tabellán?

Legalább a nyolcadik helyen. Tudom, hogy a klub hagyományait figyelembe véve ez is messze elmarad az elvárhatótól, de ez a keret most ennyire lehet alkalmas. Nem véletlen, hogy a télen alaposan átalakul csapatunk. Lesz, akit kölcsönadunk, s olyan is akad, akitől megválunk. Sikeres tavaszban bízunk, épülnek a műfüves pályák, tulajdonosunk megteremti a feltételeket az előrelépéshez, és nekünk kötelességünk örömet szerezni szurkolóinknak. Mondjuk a kupagyőzelemmel s persze azzal, hogy az NB I-ben minimum a középmezőnyben végzünk.

Ehhez győzni kellene Nyíregyházán.

tan készülnek, átérzik a találkozó fontosságát, és remélem, az akarásnak most meglesz a gyümölcse

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik