Gyalázatosak az eredmények

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2007.11.10. 16:12
Címkék

Vincenzo Coscóval nagyon nem megy a soproni csapatnak.

Pedig ha a vezetésével szárnyalna a soproni csapat, talán még azt is elnéznénk a 43 esztendős edzőnek (?), hogy notóriusan kerüli az ellenfél trénereivel való kézfogást, és cigarettázva felügyeli bemelegítő játékosai mozgását. Ám a Siófok elleni gól nélküli döntetlennél nem tud jobb eredményt felmutatni. Ezért aztán érdemes volt olasz harmad-, negyed-, ötöd-, illetve hatodosztályban pallérozódó trénert a kispadra ültetni…

De az olasz tulajdonosok kitartanak mellette. És meglepő módon javulást is látnak – a társaság erőnlétében. Fizikum ide vagy oda: a kiebrudalt Détári Lajossal legalább eredményes volt a gárda.

„Nem tisztem senkinek a munkáját bírálni, a számok úgyis önmagukért beszélnek – mondta Détári Lajos, amikor utóda eredményeivel szembesítettük. – Elég, ha a bajnokságot vesszük. Irányításommal kilenc forduló alatt tíz pontot gyűjtött a gárda. Figyelembe véve a nyári eseményeket, ez elfogadható eredmény. Sőt kifejezetten jó! Egyetértek Tornyi Barnabással, aki a honi sportág nevében kikérte magának a kusza soproni helyzetet. A magyar edzői társadalom értetlenül figyeli, miként lehet valakit úgy kinevezni, hogy nincs megegyezés az előző edzővel, illetve nincsenek meg a működéséhez szükséges papírok. Sajnálom a csapat játékosait és szurkolóit, mert nem ezt érdemlik…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik