A Manchester United a favorit (folytatás)

KEMÉNY KRISTÓFKEMÉNY KRISTÓF
Vágólapra másolva!
2007.11.07. 00:26
Címkék
Rendhagyó módon Andrij Sevcsenkóra, a Chelsea futballistájára bíztuk a Bajnokok Ligája szerdai beharangozóját: az ukrán válogatott csapatkapitánya a Reebok cég segítségével latolgatta lapunknak a forduló egyik legérdekesebb meccsének ígérkező Manchester United–Dinamo Kijev összecsapás esélyeit.

gasló egyéniségei, a jelenlegi mezőny legjobb fiatal játékosai. Megvan bennük minden, ami már most kiemeli őket társaik közül: amellett, hogy technikai tudásuk tökéletes, a testi erejük is elképesztő. Félelmetes, hogy még további fejlődés várható tőlük. És akkor még nem beszéltem a nagy öregekről – mindenekelőtt Ryan Giggsről –, akik a klub élő legendái, és még mindig meghatározói a Manchester United játékának.

Nagy tisztelettel beszél a Manchesterről. Nem hinném, hogy az összes Chelsea-futballista ilyen pozitív véleménnyel van a riválisról...

Tetszik, hogy semmiféle ellentétet sem találni a fiatal és az idősebb labdarúgók között, sőt a tapasztalt játékosok segítik az újakat, és az ő baráti támogatásuknak köszönhetően alakult ki ez a nagyszerű csapatszellem, amely a Unitedet jellemzi.

Kitűnő közösségi szellem, szenzációs játékosok. Úgy beszél, mintha borítékolható lenne a „vörös ördögök” Bajnokok Ligája-győzelme.

Azért van még jelentkező a címre, de szerintem valóban a Manchester United a BL-favorit. Már az előző idényben is roppant erős volt, az új igazolások pedig frissességet hoztak a csapat játékába. De azt gondolom, nem Nani, Carlos Tévez, Anderson vagy éppen Owen Hargreaves lesz a főszereplő az esetleges sikerben: ahogy tavaly Kaká a Milant, az idén Cristiano Ronaldo repíti a Bajnokok Ligája-döntőbe a Unitedet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik