Otthon, édes otthon

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2007.09.17. 17:19
Címkék

Hazai pályán jól megy a futball Waltner Róbertnek. A ZTE eddig öt mérkőzést játszott otthon, és ezeken nyolc gólt szerzett a támadó. A találatok értékét növeli, hogy mindegyik párban született, vagyis négyszer duplázott a csatár. Waltner Róbert szombaton a Kaposvár ellen is folytatta eredményes hazai szereplését, igaz, kihagyott néhány nagy helyzetet.

„A két gólomnál minden sikerült, a többi helyzetnél azonban valami mindig hiányzott –

mondta a támadó. – Volt olyan lehetőség, amikor a kapus stoplival tudott menteni, aztán volt, amikor tíz centi hibádzott, vagyis a két gólom után elpártolt tőlem a szerencse. De azért nem panaszkodom, hiszen ismét dupláztam.”

A Kaposvár ellen érdekes mérkőzést játszott a ZTE, hiszen számtalan helyzete volt a hazai csapatnak, mégis az utolsó pillanatig kellett küzdenie a sikerért. Nem lett volna meglepő, ha a Rákóczi esetleg egyenlít a nyílt küzdelem végén.

„Nehéz mérkőzés volt, mert jó csapat a Kaposvár – tette hozzá Waltner Róbert. – Valóban az utolsó pillanatig kellett küzdenünk, de az is igaz, hogy ha értékesítjük a helyzeteinket, meggyőzőbb lett volna a sikerünk. Nem az a lényege ennek a meccsnek, hogy én dupláztam, hanem az, hogy a csapat ismét győzött.”

Felvetettük a csatárnak, hogy úgy tűnt, hullámvölgyben van együttese, mert a Kaposvár elleni győzelmet megelőző két fordulóban csak egy pontot szerzett. Ráadásul idegenben, ahol Waltner Róbertnek sem megy a góllövés.

„Nyilván azért nem találok be vendégként, mert nem játszom – mondta nevetve. – A tréfát félretéve, nincs ebben semmi mágia, idegenben is volt már jó meccsem, majd lövök vendégként is gólt. A csapat teljesítményét illetően visszaesésről azért nem beszélnék, mert a Győr tíz emberrel védekezett ellenünk, az MTK pedig jobb napot fogott ki, mint mi. A Kaposvár ellen újra győztünk, így talán nem lehet ok panaszra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik