A siker titka a jó mozi

B.A. B.A.B.A. B.A.
Vágólapra másolva!
2007.09.07. 14:39
Címkék

Vereséggel kezdte élvonalbeli szereplését a Tajtavill-Derecske. A hajdú-bihari együttes a másik újonctól, az Óbudai Goldbergertől kapott ki a nyitó fordulóban 28–21-re. Köstner Vilmos együttese azonban hamar javított, hiszen szerdán – nagy meglepetésre – 30–27-re legyőzte a Budapest Bank-FTC-t.

Most akkor melyik az igazi Derecske?

Remélem, az, amelyik a Fradi ellen játszott – mondta a bajnokcsapat ellen nyolc gólt szerző Kocsik Viktória, a Derecske irányítója. – Ilyen elszántsággal, koncentrációval kell kézilabdáznunk, ha meg akarunk felelni a várakozásoknak. Biztos vagyok benne, hogy akkor is megtapsolt volna minket a közönség, ha a végjátékban fordítanak a vendégek, mert látszott rajtunk, hogy megszakadunk a sikerért.

Mi történt a csapattal a két mérkőzés között?

Nagyon egyszerű, megnéztük a Goldberger elleni meccsünk felvételét, és megijedtünk attól, amit láttunk. A mozizás hatására két edzésen úgy dolgozott a társaság, ahogy mindig kellene. Amíg vasárnap a rajtláz miatt félve játszottunk, ezúttal majd szétfeszített bennünket a bizonyítási vágy.

S mi lesz, ha megnézik a Fradi elleni győzelemről készült videót?

Nem hiszem, hogy most lesz időnk visszafelé tekintgetni, hiszen szombaton a Hódmezővásárhelyt fogadjuk, s a ferencvárosiak elleni sikernek csak akkor van igazi értéke, ha ismét sikerül két pontot szereznünk. Márpedig ellenfelünk nagyon megerősödött a nyáron. Én azonban a saját archívumomba elrakom ezt a meccset. Nem sok felvételt őrzök, de ezt meg akarom mutatni az unokáimnak.

A hajdúsági kisváros keretbe foglalhatja pályafutását, hiszen egy évtizeddel ezelőtt Derecskén lett első osztályú játékos, s most visszatért.

Játszottam Debrecenben, Hódmezővásárhelyen, a Fradiban és Kiskunhalason, majd visszatértem. Ez lesz az utolsó szezonom, s remélem, még sok ilyen szép estét tartogat, mint a szerdai volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik