Verebes József: Győzni kell!

FEKETE GYÖRGYFEKETE GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2007.09.01. 23:50
Címkék

Nagy várakozás előzi meg a Vác-Újbuda–Ferencváros mérkőzést. A zöld-fehérek több mint hét éve játszottak legutóbb Vácott, igaz, akkor még az első osztályban, s majdnem telt ház előtt csapott össze a két csapat.

Ami különlegessé teszi a mérkőzést, hogy a Vácot Verebes József irányítja, aki korábban – a Győr és az MTK mestereként – több nagy csatát megnyert a Fradi ellen. Ám a szakember most is úgy készül, mint bármelyik más meccsre.

„Kétségkívül a Ferencváros a mérkőzés esélyese, hiszen a legerősebb a játékoskerete ebben a csoportban – mondta Verebes József. – A mi csapatunk pedig zömmel fiatalokból áll, és a kellő rutin még nincs meg. Persze nem lenne Verebes József a nevem, ha nem győzelmet várnék a Fradi ellen is a csapatomtól.”

Az 1994-ben éppen a Váccal bajnokságot nyerő Csank János szerint a Fradinak kötelező nyernie.

„A legjobb összeállításban játszunk, és ez kötelezi a csapatot arra, hogy sikerrel vívja meg ezt a bajnokit” – mondta Csank János.

A Ferencváros pénteken egy évre szerződtette az Írországból visszatérő Vasas Zoltánt és a korábban az angol Blackburn Roversnél szereplő kapust, Somodi Bencét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik