Levél érkezett Valenciából

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2007.08.24. 09:40
Címkék

Érdemes lesz már péntek este a német bajnokság történéseire figyelni, ugyanis a harmadik forduló nyitó mérkőzésén Bochumban éppen a Budapest Honvéd UEFA-kupa-ellenfele (a 0–0-ra végződő első mérkőzés visszavágója augusztus 30-án lesz), a Hamburg játszik. Huub Stevens, a HSV holland szakvezetője egyelőre aligha a csütörtöki visszavágó miatt aggódik, inkább a hét közben távol lévő nyolc válogatott játékosának állapota okozhat neki fejfájást.

„Fontos, hogy mindannyian egészségesen térjenek vissza” – mondta csütörtökön Huub Stevens vezetőedző, aki abban reménykedett, hogy együttese a lehető legerősebb összeállításában tudja folytatni eddig hibátlan ligaszereplését. Nos, nem teljesült maradéktalanul a kívánsága, hiszen honfitársa, Joris Mathijsen, valamint az elefántcsontparti Guy Demel apróbb sérüléssel bajlódik.

Huub Stevens nem egyszerűen udvariasságból óvatoskodott, hiszen a Bochum az első fordulóban megszorongatta a Brement (2–2), aztán 2–1-re győzni tudott Cottbusban, és hazai pályán is bátor támadójátékra készül. Marcel Koller vezetőedző szerint hazai pályán csak ez vezethet sikerre a HSV ellen.

Egy gonddal viszont már kevesebb van Hamburgban. Ahogy azt megírtuk: eldőlt, hogy Rafael van der Vaart marad a kikötővárosban. A nem hétköznapi történethez tartozik még, hogy a napokban postás levelet hozott a klubirodába Valenciából. A spanyol egyesület elöljárói írásban kértek bocsánatot a németektől, és leszögezték: nem állt szándékukban felkorbácsolni az indulatokat azzal, hogy kitartóan csábítgatták a végül maradó holland irányítót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik