Veretlenek csatája a Bundesligában

Vágólapra másolva!
2007.08.22. 19:53
Érdekes mérkőzést rendeznek csütörtökön az argentin bajnokságban. A Gimnasia Jujuy a River Platet látja vendégül. A hazai együttes felemásan rajtolt, eddig egy sikert és egy kudarcot könyvelt el. Hazai pályán eddigi egyetlen mérkőzést megnyerte (Racing Avellaneda 2–1). A River eddig egy mérkőzést játszott, ahol remizett, így bármire képes lehet…

A finn másodosztályban a listavezető és otthon továbbra is veretlen RoPS Rovaniemi az ötödik TP 47-et fogadja. A látogatók idegenben eddig csupán egyszer maradtak alul (4–3–1) így könnyen meglepetést okozhatnak. A második KuPS Kuopio az utolsó előtti és otthon még nyeretlen Jipoohoz látogat, meglepetés lenne, ha pontokat hullajtana. Óriási derbinek ígérkezik a két Kokkola párharca, a GBK csupán jobb gólkülönbsége miatt előzi meg a KPV-t. A hazaiak 3–2–3-as otthoni, míg a vendégek 2–3–3-as utazó mérleggel rendelkeznek

A francia második vonalban pénteken folytatódnak a küzdelmek. Az Ajaccio roppant rosszul rajtolt négy fordulót kővetően még nyeretlen és most sem lehet túl bizakodó, mivel az idegenben még veretlen Sedant fogadja. A Dijon eddig két győzelemmel és két döntetlennel áll, meglepetés lenne, ha veretlensége a gyengén rajtoló Chateauroux ellen szakadna meg.
A Nantes Brest párharc a forduló rangadója, a kanárik két győzelemmel rajtoltak, de azóta kissé megtorpantak és remiztek ,majd begyűjtöttek egy kudarcot. Ennek ellenére hazai pályán még veretlenek. A látogató Brest legutóbb ugyan kikapott, de előtte hat forduló óta nem szenvedett vereséget. Igaz eddig látogatóként még nem tudott győzni (0–1–1).

A német élvonal pénteki mérkőzésén a Bochum a Hamburgot fogadja. Mindkét csapat remekül rajtolt, a Bochum a nyitófordulóban remizett a Bremennel, majd győzött Cottbusban. A HSV eddig megelégedett a minimummal és mind kétszer 1–0-ra győzött, az első körben a Hannover otthonában, míg a második fordulóban a Leverkusent győzte le.

Csak erős idegzetűeknek ajánljuk:
+ Az angol élvonal újonc derbijén a vendég Birmingham három pontot is szerezhet Derbyben (010.)
+ A madridi idénynyitón vélhetően mindkét csapatnak jut pont (012.)
+ A Plymouth a Barnsley otthonában is jó eséllyel pályázik a három pontra, de egyre mindenképpen (085.)
+ A West Brom az előző idényt az élvonalban töltő Sheffield Utd otthonában is esélyes a pontszerzésre (101.)
+ Az 1860 München a Hoffenheim otthonában is folytatja parádés szereplését (123.)
+ A Villarreal meglepheti a BL főtáblára igyekvő Valenciát a spanyol bajnoki rajton (147.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik