Van mit törleszteni a csúfos kiesés miatt

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2007.08.09. 00:46
Címkék

A harminckét esztendős Bükszegi Zoltánnal erősített az angyalföldi gárda. A korábban a BVSC-ben, a Ferencvárosban, az MTK-ban, a Vasasban, a Dunaújvárosban, Újpesten, valamint a Nea Szalaminában szereplő támadó egy éves szerződést kötött a piros-kék klubbal, s mivel legutóbbi csapatától, a szintén ciprusi Alki Larnacától megjött a játék engedélye, szombaton pályára léphet Székesfehérvárott.

Nem marasztalták Cipruson?

A családommal úgy terveztük, hogy még egy évig kint maradunk, de sajnos nem tartottak igényt a szolgálataimra – közölte Bükszegi Zoltán. – Végig abban a hitben voltam, hogy nem kell klubot váltanom, ám az Alki vezetői a bajnokság végén elköszöntek tőlem. Hazajöttem, és örömmel fogadtam a Vasas ajánlatát. Bevallom, van mit törlesztenem az együttes drukkereinek, hiszen magam is tagja voltam a 2002-ben búcsúzó csapatnak. Az is igaz ugyan akkor, hogy csak fél évet szerepeltem Angyalföldön, s elképesztő játékvezetői ítéletek is belejátszottak a kiesésünkbe.

Néhány napja gyakorol a Fáy utcában, s túl van egy edzőmeccsen. Mire lehet képes a Vasas?

Sok tehetséges fiatal van a keretben, kiegészítve néhány rutinos játékossal. Azt gondolom, a magyar bajnokságban senkitől sem kell megijedni, bárkit megverhetünk. A realitás azt mondatja velem, hogy a negyedik és nyolcadik hely között végezhetünk, ám én csapattársaimmal együtt szeretnék dobogóra kerülni.

Meg jött a játékengedélye, így játszhat Fehérvárott.

Nagyon várom a szombati meccset, jóllehet kemény találkozó vár ránk. A Vidi gyenge szereplése ellenére is remek gárda, ellenünk akar bizonyítani, de legyőzhetjük. Én a húszas számú mezben játszom, Kenesei Krisztián trikóját kaptam meg, s megpróbálom gólokkal feledtetni őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik