Szerdán újabb forduló

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2007.06.12. 13:03
Címkék

Bár még nem dőlt el, hogy a Ferencváros melyik osztályban folytatja, és a drukkerek nehezen emésztik meg a csapat kínlódását, a klubvezetők már a jövőt építik.

Amint lapunk exkluzív információban beszámolt róla, egy hongkongi üzletember, Komáromi L. Tivadar kezdésként kétmilliárd forint körüli összeggel hozná nullszalldósra a Ferencvárost, és ez ügyben már nemcsak a tárgyalásokon, hanem a részvényeladási szerződés aláírásán is túl vannak a felek. Szombati számunkban minderről beszámoltunk, és akkor a hongkongi illetőségű Neuchatel Limited magyarországi képviselői nyilatkoztak a Nemzeti Sportban, elárulva a több hónapja tartó üzlet részleteit. Mindezeket a Ferencváros vezérkara is megerősítette, hozzátéve, hogy hétfőn ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

Jelentjük, így is megtörtént. Elegáns belvárosi szállodában randevúztak egymással a Ferencváros vezetői, Rieb György elnök, na meg Takács Tibor és Ferencz László elnöki tanácsadó, a Neuchatel Limited részéről pedig Lázár György és Laczkovits László Gyula. A megbeszélés jó hangulatban zajlott, a felek abban maradtak, hogy az FTC elnöksége szerdai ülésén végleges döntést hozhat a hongkongi magyar cég ajánlatával kapcsolatban. Németh Miklós, a Fradi egykori remek csatára, aki a hatvanas években Albert Flóriánnal és Varga Zoltánnal együtt rohamozta az ellenfelek kapuját, s jelentős szerepelt vállalt a felek összehozásában, a befektető és a klub kapcsolatfelvételében bizakodva úgy nyilatkozott, hogy mivel Komáromi L. Tivadar megszállott Fradi-drukker, a világ minden kincsét odaadná, hogy a zöldfehér klub hagyományaihoz méltóan szerepeljen.

Korábban is jöhetett volna...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik