Megműtötték Ole Gunnar Solksjaert, most nem rúghat két gólt ellenünk

Vágólapra másolva!
2007.06.04. 17:13
Sikeres térdműtéten esett át Ole Gunnar Solksjaer, így szerdán biztosan nem léphet pályára a norvég labdarúgó-válogatott tagjaként a magyarok elleni oslói Európa-bajnoki selejtezőn. A szakemberek véleménye szerint a 34 éves csatár biztosan felépül a Manchester United felkészülésének kezdetére.
A Szusza Ferenc Stadionban kétszer köszönt be...
www.uefa.com
A Szusza Ferenc Stadionban kétszer köszönt be...
A Szusza Ferenc Stadionban kétszer köszönt be...
www.uefa.com
A Szusza Ferenc Stadionban kétszer köszönt be...
A veterán támadó a múlt héten sérült meg a nemzeti tizenegy egyik edzésén, akkor még csak az dőlt el, hogy a szombati, Málta elleni selejtezőt kell kihagynia. Ma azonban érkezett a hivatalos jelentés a műtétről.

“A műtét kiválaón sikerült, de Ole nem léphet pályára a Magyarország elleni szerdai mérkőzésen” – idézte a Manchester United honlapja Thor Einar Andersont, a norvég válogatott orvosát.

A szakember hozzátette: tisztítójellegű, kisebb beavatkozásról volt szó, vagyis nincs szó komolyabb problémáról. Az orvos szerint bedagadt Solksjaer lába, ez irritálta a térdízületet.

A szakember reméli, a tisztítóműtét révén megoldódott a csatár problémája.

“Reméljük, hogy teljesen egészséges lesz, mire újra kell kezdenie az edzéseket. Reméljük, nem tér vissza a probléma, de ezt most még korai lenne kategórikusan kijelenteni” – jegyezte meg Anderson.

Ole Gunnar Solksjaer már sokszor küszködött térdproblémával, volt, amikor hosszú hónapokat kellett kihagynia. A legutóbbi szezont azonban hellyel-közzel végigjátszotta, így ősszel pályára lépett a Szusza Ferenc Stadionban lejátszott Eb-selejtezőn is, kétszer talált Király Gábor kapujába.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik