Both József búcsúja

BENKŐ GÁBORBENKŐ GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.05.23. 16:35
Címkék
Nyilasi Tibor még nem tudja, meddig maradhat utánpótlás-koordinátor, Both József, az U18-as és U16-os válogatott edzője viszont már kedden lemondott tisztségéről.

Mint már korábban megírtuk, Kisteleki István MLSZ-elnök szerint eljött az idő az utánpótlás átszervezésére; úgy véli, teljesen más jellegű munkát kell végezni, mint eddig.

Talán ennek az átszervezésnek lesz az első és alighanem legnagyobb áldozata Nyilasi Tibor. A 70-szeres válogatott labdarúgó jelenleg még az utánpótlás-válogatottakért felelős koordinátori posztot tölti be az MLSZ-nél, ám ez már nem sokáig lesz így. Hogy a háttérben már javában zajlanak az átszervezésről szóló egyeztetések, jelzi: maga az érintett, Nyilasi Tibor egyelőre nem kívánt megszólalni az ügyben. Információnk szerint az áprilisi elnökségi ülésen vetődött fel először, hogy változásokra van szükség az utánpótlás területén.

Hanem a kedd újabb fejleményeket tartogatott, hiszen Both József, az U18-as és az U16-os válogatott edzője – aki az idősebbik korosztállyal ezen a héten Mosonmagyaróváron edzőtáborozik, és kedden 3–0ra verték meg barátságos meccsen Ausztriát – bejelentette felmondását. Talán már nem is meglepő, hogy ő is elzárkózott a nyilatkozattól és a magyarázatoktól. Úgy tudjuk, hogy Óváron megjelent Nyilasi Tibor is, aki az alkalmat felhasználva már el is köszönt a kollégáktól és a fiataloktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik