Ez a rájátszás!

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2007.05.07. 00:43
Címkék

Minden idők legkiegyensú lyozottabb rájátszása zajlik a férfi kosárlabda-bajnokságban. Három játéknap után még sehol sem dőlt el semmi, pedig három győzelemmel tovább lehet jutni. Két párosításban óriási meglepetés van készülőben: ha a Falco és a Körmend vasárnap hazai pályán megveri a Paksot, illetve az Albacompot, a két tavalyi döntős csupán az ötödik helyet kaparinthatja meg. Legjobb esetben!

Persze korai lenne leírni a két legtapasztaltabb együttest (az Atom öt napja nyert már Szombathelyen, és a fehérváriak is csak a 2.4 másodperccel a lefújás előtt célba érő Ferencz Csaba-triplával buktak el Körmenden), de a hazai pálya nem lebecsülendő Vasban. Annak ellenére sem, hogy Marqus Ledoux szombaton délután dr. Németh Attila sebészkése alá feküdt, megoperálták pénteken elszakadó Achilles-ínát. A vetélytárs centere, Bencze Zoltán jobban van, de nem jól. Az ő bokája is kifordult, nagyon fáj a csontja, mégis meglepődnénk, ha nem lenne ott a fehérvári kezdő ötösben.

Az viszont nem jelentene meglepetést, ha a ZTE és a Nyíregyháza megnyerné hazai találkozóját, így ötödik meccsre késztetné a Pécset és a Szolnokot, és az sem, ha a vendégek diadalmaskodnának.

Minden és mindennek az ellenkezője is igaz. Mert ez a playoff!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik