Lemondott Gellei Imre

TŐSÉR NORBERTTŐSÉR NORBERT
Vágólapra másolva!
2007.04.15. 00:19
Címkék
A Ferencváros kikapott a Kecskeméttől az Üllői úton, a szurkolók tüntettek az újabb kudarc miatt, Gellei Imre lemondott, az FTC vezetősége pedig elfogadta a döntését.

A Ferencváros gyengélkedése hosszabb ideig tart, mint azt sokan remélték.

A Kecskemét elleni bajnokin a zöld-fehérek gyengén és ötlettelenül futballoztak, és ez már a szurkolóknak sem tetszett, s miután a kameruni Mbengono Yannick két kapura lövésből két gólt szerzett, a nézők tüntetni kezdtek a játékosok produkciója ellen. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Gellei Imre nem is titkolta csalódottságát, elkeseredettségét... Azonnal lemondott, és követte őt eddigi pályaedzője ifj.Albert Flórián is.

A motiváció a kulcsmondat.

A Fradinál ezzel nagy baj van, mert amint később az elkeseredett Gellei Imre elmondta, a pszichés nyomást nem tudja elviselni a csapata. Az edzéseken látottak nem köszönnek vissza a mérkőzéseken, és ahogyan az edző jellemezte a helyzetet: a labdarúgók helyett valakinek vállalnia kell a felelősséget.

Gellei Imre lemondására már a Ferencváros vezetősége is számíthatott, hiszen a sajtótájékoztatón megjelent Dámosy Zsolt is. A klub elnöke nem válaszolt arra a kérdésre, hogy elfogadja-e a szakvezető lemondását, az FTC Zrt. igazgatóságának feladata, hogy döntsön a vezetőedző sorsáról. Az öttagú testület még szombat éjjel összeült.

Egyes információk szerint már a Vasas elleni Magyar Kupavisszavágó szünetében terítéken volt Gellei Imre leváltása, Orosházán pedig talán Lipcsei Péter egyenlítő találata mentette meg a vezetőedzőt.

A Kecskemét ellen már nem volt egyetlen edzőmentő futballista sem a zöld-fehéreknél...

A FTC Zrt. igazgatótanácsának elnöke, Hermány Csaba lapunknak elmondta, hogy a végsőkig kiálltak Gellei Imre mellett, ám a Kecskemét elleni kudarcot követően már menthetetlen volt a helyzet. Egyelőre nem tudni, ki lesz a csapat vezetőedzője, annyi biztos, hogy vasárnap este ismét tanácskozik az igazgatótanács, ekkor kinevezhetik az új szakvezetőt is. Détári Lajos nevét rebesgetik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik