A „torzszülött” a kedvenc

V. T. N.V. T. N.
Vágólapra másolva!
2007.04.03. 10:04
Címkék
Az Arsenalnak lőtt mesterhármasával mára végérvényesen megszerettette magát a liverpooli szurkolókkal a hórihorgas Peter Crouch. A 201 centiméter magas labdarúgó nem mindig számított a fanatikusok kedvencének.

Vészes, négy hónapon át tartó gólszegénységgel indult Peter Crouch liverpooli pályafutása, ezért aztán a játékos folyamatosan a média és a szurkolók bírálatának kereszttüzében állt. A fanatikusok a 2005. december 3-i, első liverpooli góljáig sokszor torzszülöttnek gúnyolták rendkívüli magassága miatt. Aztán a csatár lassan megtalálta a helyét a csapatban, az ő góljával győzte le az FA-kupában a Liverpool a Manchester Unitedet. Az idei szezon nyitányaként pedig az angol szuperkupán (Community Shield) Crouch győztes gólt fejelt a Chelsea-nek. Ám hiába az eredményes játék, az első BL-gól, hiába duplázott Watfordban, a mérkőzések nagy részében így is a kispadra szorult. Ráadásul februárban, a Sheffield United ellen fejbe rúgták és eltört az orra, ezért egyhónapos kényszerpihenőre vonult.

2007. március 31-i visszatérése azonban nagyszerűen sikerült, az Arsenal (4–1) ellen „tökéletes mesterhármast” szerzett – lőtt gólt jobbal, ballal, és fejjel is betalált.

Ki beszélt ekkor már torzszülöttről…?!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik