Még frissek az eldai emlékek

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2007.03.25. 00:08
Címkék

A spanyolországi első találko zón a vártnál nagyobb különbségű, 34–28-as vereséget szenvedett a Dunaferr együttese az Elda Prestigio ellen, ám a vasárnapi visszavágóra nagy becsvággyal készül.

,,Rövid volt a felkészülésünk, hiszen szerdán még a Hódmezővásárhely ellen játszottunk bajnokit – tájékoztatott Kovács Péter edző. – Ráadásul Gáspár Gabriella torokgyulladással nyomta az ágyat, Lovász Zsuzsa ütést kapott a nyakára, Balogh Barbara betegséggel bajlódott. Az eldai emlékeink még frissek, azok alapján tudjuk, miben kell javulnunk. Egyéni jó teljesítmények nélkül nem sikerülhet a továbbjutás.”

A Dunaferr védekezésének egyik alapembere, Gáspár Gabriella: „Nem játszhatunk még egyszer olyan rosszul, mint odakint. Péntek reggel még lázam volt, és az erőállapotom sem ideális, de igyekszem ott lenni a csapatban.” A több poszton is bevethető Pigniczki Krisztina:

,,A spanyolok a múlt héten kiadták magukból a maximumot, mi korántsem. Nekem akkor juthat több feladat, ha támadásban Ferling Bernadettet ismét emberfogással próbálják semlegesíteni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik