Csak semmi kapkodás

K. A., Á. L.K. A., Á. L.
Vágólapra másolva!
2007.03.25. 23:14
Címkék

Kapósak az FC Fehérvár leg jobb játékosai. Az már szinte biztos, hogy Csizmadia Csaba távozik, de még három kiemelkedő képességű labdarúgó hagyhatja el a csapatot.

Az osztrák Mattersburghoz készülő, a válogatott keretben is számításba vett Csizmadia Csaba nem lépett pályára a Siófok elleni edzőmérkőzésen, nehogy megsérüljön. A hátvéd két plusz két évre kötelezné el magát a zöld-fehér együtteshez, és a jövő hét első napjaiban kellene elutaznia Spanyolországba, hogy csatlakozzon a délen edzőtáborozó osztrák csapathoz.

„Egy éve figyeljük Csizmadia Csabát, és nagyjából egy hónapja folynak a tárgyalások a két klub vezetői között – mondta Udvardy

Gyula, a Mattersburg magyarországi képviselője. – Nagyon jók

Csizmadia Csaba esélyei, de döntés vélhetőleg csak hétfőn születik az ügyében.”

A fehérváriak keretében már több változás is volt: érkezett a Honvédból Baranyai Tibor, Csobánki Ádám, valamint Mészáros Attila. A csapatnál folytatja Vayer Gábor, aki hosszú portugáliai profiskodás után tért vissza Magyarországra, és vele 2008. december 31-ig köt szerződés a klub.

Sitku Illést Ausztriából és Dél-Koreából keresték meg, de ő – akárcsak Mario Bozsics – lehet, hogy végül Horvátországban folytatja. Farkas Balázsra pedig török és dél-koreai csapat kíváncsi, őt majd február első felében figyelhetik meg, amikor az FC Fehérvár Antalyában edzőtáborozik (a tervek szerint rangos tornán is részt vesz az együttes, amelyen többek között a Slovan Bratislava, az FC Szöul és a Spartak Trnava ellen is pályára lép majd a gárda).

Gál László elmondta azt is, hogy Horváth Ferenc ügyét még a héten lezárják. Az ügyvezető kiemelte, hogy a csatár minden ellenkező híreszteléssel szemben nem került szabadlistára. Finta Péter másfél évre kölcsönbe kerülhet a Szombathelyi Haladáshoz, és ideiglenesen elhagyja a Fehérvárt Viniczai Ádám, aki a Felcsútban folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik