Agyrém

BENKŐ GÁBORBENKŐ GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.03.19. 17:15
Címkék
Agyrém, ami Sopronban zajlik.

Afelől nincs kétségem, hogy Vízer László Máriusz csúcsvezetőként ugyan remekül eligazodik a cselgáncs nemzetközi vérkeringésében, ám következetlenségével, ellentmondást és önkritikát nem ismerő tulajdonságaival nevetséges, és szakmailag lehetetlen helyzetbe sodorja az FC Sopront.

Vízer László Máriusszal néhány héttel ezelőtt interjút készíthettem. Hiszik vagy sem, kedves embernek tűnt, és bármennyire is figyeltem, nem vettem észre, hogy jóságos arcberendezése máz lenne. Persze, nyilván más hangot üt meg az alkalmazottaival, de az számomra kiderült, hogy nem feltétlenül nehéz természet. Csak éppen fogalma sincs arról, mit kellene csinálnia egy futballklub élén.

Azért bonyolult ezt megérteni, mert alapvetően sikeres sportvezetőről van szó. De azzal, hogy sorozatban rúgja ki az edzőket, akiket aztán visszacsábít a kispadra, illetve, hogy megannyi rossz képességű játékosra dob ki súlyos milliókat, csak tovább mélyíti az önmaga generálta morális és szakmai válságot.

Most éppen kirúgta Csertői Aurélt, és visszahozta a tavaly egyszer már menesztett Dario Bonettit.
Ezen a ponton jósolnék, kérem tisztelettel. Bonettit két hét múlva visszazavarja Olaszországba, aztán megkéri Selymes Tibort, hogy legyen olyan hülye, és üljön le a kispadra.

Tuti, hogy Selymes belemegy...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik