Lemondott, mégis marad

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2007.01.10. 02:55
Címkék
A Lami-Véd-Körmend elvesztette legutóbbi két hazai találkozóját, erre pedig nem nagyon akadt példa a közelmúltban. A vasárnapi, Atomerőmű ellen 68–64-re elbukott találkozót követően Sabáli Balázs, az élvonal legfiatalabb edzője – június 17-én csupán 30 esztendős lesz – felajánlotta lemondását, amelyet a klub ügyvezetője, Fodor Sándor nem fogadott el. Ugyanezen a véleményen volt Patonay Imre, a körmendiek szakmai igazgatója, valamint az egyesület tulajdonosi köre is.

Hétfő este a vezetők játékosértekezletet hívtak össze, amelyen megjelent az összes érintett, és kifejtette véleményét a csapat szereplésével kapcsolatban.

„A játékosok is egyemberként kiálltak Balázs mellett, s a több mint kétórás beszélgetés utolsó része már arra kereste a választ, miként lendülhetne át a csapat a holtponton. Ez, remélem, már e hét végén, a Hódmezővásárhely ellen is érezteti hatását” – mondta Fodor Sándor.

„Nagyon nehéz döntés volt. Nem a két vereség miatt, hanem sok apró összetevő nyomán jutottam arra az elhatározásra, hogy felajánlom a lemondásomat, hátha mással eredményesebb lehet a csapat. Csak azért maradok a helyemen, mert a játékosok és a vezetők is egyértelműen kiálltak mellettem” – indokolt Sabáli Balázs.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a férfi kosárlabda-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik