Nyugaton is becsöngettek

Tudósítóinktól TudósítóinktólTudósítóinktól Tudósítóinktól
Vágólapra másolva!
2007.01.09. 02:09
Címkék
Sopron
Hétfőn kora délután az MKB Arénában kezdte meg a felkészülést az FC Sopron. A Csertői Aurél irányította gárda a héten a zalaegerszegi teremtornára készül. A foglalkozás előtt mutatták be a játékosoknak a szakmai stáb új tagjait, a pályaedző Németh Zoltánt, valamint a kapusedző Ulbert Tibort.

A labdarúgók között ott volt a csapatkapitány, Bagoly Gábor is, akivel kapcsolatban korábban felvetődött, hogy távozhat. A jelek szerint viszont marad. Két új futballista jelent meg az FC Sopron idei első edzésén. Egyikük Laurentiu Rus, a másik pedig Faragó Bence. Előbbi Nagyszalontáról érkezett, 21 éves, a román korosztályos válogatottban védekező középpályásként kapott szerepet, utóbbi pedig 17 esztendős támadó, aki Makóról került a soproniakhoz.

Tatabánya
Nem kevés változás történt a Tatabányánál: a kapus Horváth Gergely és a középpályás Csopaki István mellett távozott a két kameruni, Edouard Ndjodo és Joseph Ngalle is. Az eddigi érkezők listája: Hullám Attila Újpestről, Ábel Péter és Balázs József Orosházáról igazolt át és Svédországból hazatért Szűcs Dániel. A csapat játékosai között egyelőre hiába kerestük Dorge Rostand Kouemahát, aki csak 13-án csatlakozik a kerethez, illetve az ortodox karácsony miatt január 10-én Tatabányára visszatérő szerb hármast: Goran Jezdimirovicsot, Vukasin Polekszicset és Vojiszlav Bakracsot. Az edzés első perceiben derült ki, hogy hamarosan még egy játékos csatlakozik a kerethez, a nyáron Debrecenbe szerződő Balogh Zoltán rövidesen visszatér korábbi csapatához.

Zalaegerszeg
Elkezdte a Zalaegerszeg is, Darius Kampa nélkül. A német Bundesligában is megforduló kapus ugyanis távozott a klubtól, a következő szezonban az osztrák Sturm Grazban folytatja.


Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik