Gyánó Szabolcs elégedett

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2006.12.12. 00:38
Címkék
Lapunk folyamatosan figyelemmel kíséri a külföldön légióskodó magyar labdarúgók pályafutását, mégis előfordul, hogy akadnak olyanok, akikről hetekig, esetleg hónapokig nem hallunk semmit, pedig lenne miről beszámolni…
Gyánó Szabolcs augusztus elején szerződött a portugál élvonalbeli Académica Coimbrához, és a 26 éves támadó októberben elégedetten nyilatkozott lapunk hasábjain.

Vajon így érez az azóta eltelt két hónap után is?

„Továbbra sem bántam meg, hogy ideszerződtem – mondta Gyánó Szabolcs, éppen csapata edzése előtt. – Nincs okom a panaszra.”
Pedig dicsekedni sem nagyon lehet: tizenhárom forduló elteltével Gyánó Szabolcs csapata a tizenkettedik helyen áll a tabellán.

„A bajnokság előtt a biztos bentmaradás volt a cél, és bár sokáig a középmezőnyben álltunk, az utóbbi időben visszacsúsztunk – mondta a magyar támadó. – A következő két mérkőzésünket a Benfica és a Sporting ellen játsszuk, így a papírforma nem azt ígéri, hogy feljebb tudunk kapaszkodni.”

A csatár már három gólt szerzett – legutóbb éppen a hét végén, a Marítimo ellen – annak ellenére, hogy eltiltások és sérülések miatt csak nyolc találkozón léphetett pályára, négyszer pedig csereként.

„Legutóbb egy hónapot hagytam ki sarokcsontgyulladásom miatt, érthető, ha kevesebbszer jutok szóhoz – magyarázta Gyánó Szabolcs. – Egyébként nem vagyok sértődős típus, igyekszem úgy edzeni, hogy kitűnő erőben legyek és folyamatos játéklehetőséghez jussak.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik