Reménykednek Mainzban: Szabics Imre lő egy gólt

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2006.11.07. 00:26
Címkék
Joggal teheti össze mindkét kezét valamennyi Werder-szimpatizáns, hiszen vasárnap csapatuk legfőbb ellenlábasai, a Bayern és a Schalke a brémaiak számára talán a legideálisabb, 2–2-es eredményt produkálta.
Szabics Imre (balra) harcolhat
Szabics Imre (balra) harcolhat
Szabics Imre (balra) harcolhat
Szabics Imre (balra) harcolhat
Szabics Imre (balra) harcolhat
Szabics Imre (balra) harcolhat
Így aztán hiába szorongatta meg szombaton a Szélesi Zoltánt soraiban tudó Energie Cottbus a Brémát (1–1), a Werder a tabella éléről várhatja a hétközi fordulót.

A Bremen mai ellenfele a veretlenségét egészen az elmúlt hét végéig megőrző Nürnberg lesz, amely igazán dicsérendő sorozata a Dárdai Pált sérülése miatt nélkülöző Hertha ellen szakadt meg. Ennél rosszabb mutatóik vannak a mainziaknak, akik csak az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen állnak. Ami örömteli, hogy a gárda magyar válogatott csatára, Szabics Imre az elmúlt fordulóban betalált. A támadó hasonló folytatásban bízik, reménykedve abban, hogy a Wolfsburg esetleges legyőzésével feljebb lép a Mainz a tabellán.

Ez utóbbi a célja az utolsó bentmaradó helyen szerénykedő Hamburgnak is. Az észak-németországi csapat kedden a Stuttgart otthonában tehet egy lépést a feltámadás felé vezető úton. Nehezíti a gárda helyzetét, hogy Juan Pablo Sorínra, az argentin válogatott védőre nem számíthatnak: a jobb combja megsérült a hét végén, és heteket kell pihennie.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik