Ismét simán nyert a Volán

KÁLDOR ANDRÁSKÁLDOR ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2006.10.25. 00:47
Címkék
A fehérvári házi rangadón a Volán csapatában hosszú idő után, a szezonban először lépett jégre a 112-szeres válogatott Majoross Gergely.
A két csapat előző összecsapásához képest bátrabban kezdett a Titánok, míg a „nagyok” csupán annyit adtak ki magukból, amennyi szükséges volt a biztos előny megszerzéséhez. Nem véletlenül, hiszen még a lábakban volt a hét végi, Olimpija Ljubljana elleni találkozó, amelyen remek győzelemnek örülhetett az Alba. Az első szünet után nagyot fordult a világ, sebességet váltottak a fehérvári ördögök, és pillanatok alatt négy gólt rámoltak be. A záró harmadra elkészültek erejükkel a fiatalok, csökkent a koncentráció, így a Volán három találatot is emberhátrányból ért el, és további góljaikat is akkor ütötték, amikor csak akarták.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
ALBA VOLÁN-FEVITA - FEHÉRVÁRI TITÁNOK 11–0
(2–0, 4–0, 5–0)

Székesfehérvár, 200 néző. V: Árkovics, Kincses, Varjú
ALBA VOLÁN: Hetényi – Svasznek (1), Kangyal, Vaszjunyin (1), OCSKAY 3, PALKOVICS 1 (2), Ennaffati, Tőkési, Simon 1 (1), REHÁK 2, Rajz A., Ondrejcík 1 (1), Poznik, Majoross, Csibi, Borostyán, Gröschl 1 (1), HOLÉCZY 2 (1), Fodor (1). Edző: Karel Dvorak
FEHÉRVÁRI TITÁNOK: Becze – Kiss-Juhász, Somogyi, Roczanov, Szűcs G., Molnár Á., Barabás, Bedő, Hegyi, Feil A., Sofron, Pintér, Sárközi, Németh P., Nagy G., Kóger D., Hortolányi, Feil R., Kelemen. Edző: Kóger István
Kiállítások: 12 perc+10 perc fegyelmi (Fodor), ill. 10 perc

Mestermérleg
Karel Dvorak:
– A vasárnapi pihenő és a ma délelőtti kemény edzés után a találkozó nagyon jól szolgálta felkészülésünket a pénteki, Dunaújváros elleni meccsre.
Kóger István: – Apró lépésekkel haladunk előre: a Volán két legértékesebb játékosának távollétében, öt az öt elleni csatában már csak 4–0-ra kaptunk ki.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik