Gera még nem szerepelhet

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2006.03.03. 22:39
Címkék
Gera Zoltánnak még várnia kell
Gera Zoltánnak még várnia kell
Gera Zoltánnak még várnia kell
Gera Zoltánnak még várnia kell
Gera Zoltánnak még várnia kell
Gera Zoltánnak még várnia kell
Ha néhány héttel korábban lennénk, nyugodtan le mernénk írni: a West Bromwich Albion leginkább a megalázó eredmény elkerülését tűzheti ki a Chelsea ellen – különösen úgy, hogy Gera Zoltán, minden ellenkező híresztelés dacára, nem léphet még pályára. Csakhogy két fordulóval ezelőtt a listavezető óriási pofont (3–0) kapott a West Bromnál csak egy hajszállal jobban álló Middlesbrough otthonában. Érthető, hogy a birminghamiek szakvezetője, Bryan Robson is ezt az eredményt idézte fel a meccs előestéjén.

„Lassan az idény azon szakaszába érünk, amikor megszaporodnak a furcsa eredmények. Elég csak arra gondolni, hogy három hete a Boro simán megverte a Chelsea-t, ami sokakat elképesztett. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még efféle meglepetések. Nem tudom, hogy a jelenséget úgy általában a fáradtság, esetleg konkrétan a nagycsapatok Bajnokok Ligája-szereplése okozza-e. A lényeg, hogy minden futballistánknak el kell hinnie, igenis le lehet győzni a favoritokat” – hangoztatta Robson.

A WBA esélyeit mindenesetre javítja, hogy Frank Lampard, a Chelsea középpályása szalagsérülése miatt kihagyja a találkozót, a Barcelona elleni visszavágóra próbálják összedrótozni.

Az Arsenal a Fulham vendégeként próbálja megmenteni sanszát a BL-indulásra, a Liverpool a Charltont fogadja, míg a Manchester United hétfőn a Wiganhez látogat, amelyet egy hete a Ligakupa döntőjében 4–0-val intézett el.

Sam Allardyce helyezkedik

A Bolton Wanderers szakvezetője, Sam Allardyce azonnal reagált David Beckham azon kijelentésére, hogy a világbajnokság után munkába álló új szövetségi kapitánynak legalább Bajnokok Ligája-tapasztalatának kell lennie. „Nem hiszem, hogy ez számítana, ahogy az sem érdekel senkit, hogy Sven-Göran Eriksson, José Mourinho vagy Rafael Benítez milyen futballista volt” – mondta Allardyce. Az 51 éves szakembert azért érinthette érzékenyen a válogatott csapatkapitányának meg látása, mert őt is a poszt esélyesei között emlegetik, de semmiféle BL-tapasztalata nincs.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Premier League-t?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik