Most három is elég volt

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2006.02.19. 01:08
Címkék
Ott folytatta a Real Madrid, ahol a Zaragoza elleni Király-kupa-visszavágón abbahagyta. Nagyon korán biztos vezetésre tettek szert a fővárosiak, és ezúttal három gól tökéletesen elégedetté tette őket. Az Alavés ellen Zinedine Zidane-ra és Roberto Carlosra sem volt szükség, ám csereként beállva visszatért hosszú sérüléséből Raúl.

Robinho kezdettől fogva elemében volt, a 6. percben lövésre visszagurította a labdát Gutinak, mire a csapatkapitány állítás nélkül kilőtte a bal alsó sarkot. Mindössze öt perc telt el, és pompás jelenetsort láthattak a nézők: Guti beemelte a baszk védők mögé a labdát, Júlio Baptista fejjel megszelídítette, majd magasra felugorva, ollózva kapura rúgta. Az Alavésnak ekkor még szerencséje volt, a kapufa mentett helyette, de Robinho jó helyen állt, higgadtan a bal felső sarokba emelt. A végén Cicinho megpattanó lövéssel állította be a végeredményt.

Ugyancsak szombaton lépett pályára a Villarreal, az Espanyol elleni kiütéses sikerrel véget vetve az utóbbi idők bukdácsolásának. Alessio Tacchinardi kotorta be az elsőt, Marcos Senna kapásból vágta be a másodikat, aztán Diego Forlán góllal és gólpaszszal vétette észre magát.

PRIMERA DIVISIÓN - a 24. forduló szombati mérkőzésein
Real Madrid–Alavés 3–0 (Guti 6., Robinho 11., Cicinho 78.)
Villarreal–Espanyol 4–0 (Tacchinardi 24., Senna 35., Forlán 38., Font 82.)

Az élcsoport: 1. Barcelona 52 pont (23 mérk.), 2. Real Madrid 48, 3. Valencia 46 (23), …6. Villarreal 42, 14. Espanyol 24, …16. Alavés 22

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik