A kupában jobban megy

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2006.02.12. 01:21
Címkék
Igazságosnak mondható 1–1-es döntetlenre végzett egymással az Osasuna és a kupában brillírozó Zaragoza. Az Osasuna jól kezdte a meccset, bár talán helyesebb azt írni: a zaragozai védők úgy viselkedtek, ahogy edzésen sem illik. A harmadik percben magas ívű beadásra tengernyi idejük lett volna helyezkedni, de egyikük sem ért oda Szavo Milosevicsre, a szerb légiós pedig megnézte a hosszú sarkot, és kényelmesen oda bólintotta a labdát.

Mivel a találat ilyen korán esett, a Zaragoza majdnem a teljes félidőt fölényben játszotta végig. A pamplonaiak ugyanis készségesen átadták a területet, nem bírták őket jobb belátásra a szünet közeledtével megszaporodó helyzetek. Igaz, az egyenlítő gólhoz ziccer sem kellett: Leonardo Ponzio meseszép szabadrúgást csavart a jobb fölső sarokba.

Szombaton biztossá vált, hogy Decónak ki kell hagynia a Barcelona valenciai rangadóját. A portugál válogatott középpályás mellett az eltiltott Ronaldinho és az izomhúzódással küszködő Lionel Messi sem segítheti a katalánokat a Mestallában. Ugyancsak a sérültek listájára került a Real Madridnál David Beckham, neki még a Zaragoza elleni kupameccsen fájdult meg a háta.

PRIMERA DIVISIÓN
A 23. forduló szombati mérkőzésein
Osasuna–Zaragoza 1–1 (Milosevics 3., ill. Ponzio 42.)
Cádiz–Sevilla 0–4 (Saviola 6., Puerta 71., Kepa 89., Kanouté 92.)

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik