Ez csak szépségtapasz volt

MOLNÁR ALEXAMOLNÁR ALEXA
Vágólapra másolva!
2006.02.11. 03:19
Címkék
Póta Georgina nagyot küzdött
Póta Georgina nagyot küzdött
Póta Georgina nagyot küzdött
Póta Georgina nagyot küzdött
Póta Georgina nagyot küzdött
Póta Georgina nagyot küzdött

„Szépen búcsúztunk” – mondta a mérkőzést követően a Statisztika és a magyar női válogatott edzője, Téglás Péter. A Bajnokok Ligája csoportmérkőzésének utolsó fordulójában a Marczibányi téri együttes a Bátorfi Csilla által vezérelt Langweidet látta vendégül. A németországi 3:2-es vereséget követően idehaza javított a magyar bajnok, s ugyan az már korábban eldőlt, hogy a Statisztika nem juthat tovább a csoportból, azért sikerült legyőznie az A-csoport favoritját.

„A meglepetés ezúttal Li Bin szereplése volt – tette hozzá Téglás Péter. – Úgy döntöttünk, hogy a válogatott után klubszinten is ránk fér a fiatalítás. Boros Tamara a németországi találkozón ugyan nem remekelt, de ezúttal mindkét mérkőzését simán hozta, és az ifjú Póta Georgina játékára sem lehetett panasz.”
Ugyancsak szépen búcsúzott a sorozattól a Postás-Matáv SE, amely esélyt sem adott holland riválisának, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikén végezzen.

Női BL, csoportmérkőzés, 6. forduló
A-csoport
Statisztika–Müllermilch Langweid (német) 3:2
Póta–Ding Yaping 2:3 (8, 8, –5, –8, –4), Boros–Schreiner-Yunli 3:0 (5, 5, 8), Li Bin–Umemura 0:3 (–6, –1, –3), Póta–Schreiner-Yunli 3:1 (–11, 9, 11, 3), Boros–Ding Yaping 3:0 (5, 5, 8)
B-csoport
Postás-Matáv SE–Fürst Heerlen (holland) 3:0
Schöpp–Ni Xialian 3:0 (4, 9, 9), Csang Jing-jing–Bollmeier 3:0 (4, 5, 6), Kertai–Tyimina 3:1 (2, –7, 7, 14)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik