A büntetés: száműzetés

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2006.02.04. 01:42
Címkék
Weitner Ádám, a Vasas középpályása klubja engedélyével új csapatot kereshet magának. A 23 éves labdarúgót Pintér Attila százezer forintra megbüntette, a szakvezető szerint a játékos az edzésen tűrhetetlen hangnemben szólt társához.
Weitner Ádám viszont nem kívánta befizetni ezt az összeget, ezért a vezetőedző a juniorok közé irányította a játékost, aki immár nyugodtan tárgyalhat az érdeklődő klubokkal. Helyzete azonban nem egyszerű, hiszen nyárig szerződés köti a piros-kékekhez, akik emiatt pénzt kérnek a futballistáért, aki a tavasszal egyébként egypercnyi lehetőséget sem kapna.

„Abban sikerüt megegyeznem a Vasas vezetőivel, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor már most, a télen távozhatok – mondta Weitner Ádám. – Több klub is jelentkezett, köztük élvonalbeli és másodosztályú is. Egyelőre még nem döntöttem el, hol folytatom a pályafutásomat, és a Vasassal sem sikerült még egyezségre jutnia egyetlen egyesületnek sem. Én jelenleg csak várni tudok és reménykedni abban, hogy mielőbb megoldódik a helyzetem, és a tavasszal ismét futballozhatok.”
A Megyeri úton már feltűnt a futballista. Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója erre a hírre csak annyit mondott, hogy a játékosért valóban többen jelentkeztek, így például az Újpest is, majd hozzátette: a Megyeri úti ajánlatnál akad kecsegtetőbb lehetőség is, azaz a játékos még nem a lilák labdarúgója…

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik