Hiába provokáltak a dánok

B. A., S Z. GY.B. A., S Z. GY.
Vágólapra másolva!
2006.01.30. 01:54
Címkék
Hatalmas csatában alulmaradt a BL-címvédő dán Slagelsével szemben (23–27) a Dunaferr, ám a végig remekül küzdő újvárosi lányoknak nem kell szégyenkezniük. Ráadásul a csoport másik mérkőzésén a szerb Knjaz Milos otthonában kikapott az orosz Lada Togliatti (27–25), így a Dunaferr helyzete a hazai vereség ellenére sem romlott.
„Csapatunknak nem kell szégyenkeznie a hozzáállása, sőt még az eredmény miatt sem, mert a Slagelse kiemelkedik ebből a mezőnyből, mi több: az egész európai kézilabdából – mondta Kiss Szilárd edző. – Korábban is mondtam, nem kell lila álmokat kergetnünk arról, hogy meg tudjuk őket előzni. Rosszkor jött a sok kényszerszünet. Amikor kezdtünk volna magunkra találni, percekig a reklámokat kellett takarítani.”

A pálya reklámterületét – a hatosok kivételével – egy dán cégen keresztül értékesítette a Dunaferr.
„A leragasztást is ők végeztették, a felelősség őket terheli – mondta Sáriné Kocsis Erzsébet, a Dunaferr NK ügyvezető igazgatója a mérkőzés mellékzöngéiről. – Bennünket semmilyen anyagi kár sem ért. Mindenesetre sajnáljuk a történteket, vendégeinktől elnézést kértünk a kínos incidens miatt. Leginkább annak örülünk, hogy nem történt súlyosabb sérülés. A büntetőterületen belül saját reklámjainkat helyi szakemberek helyezték el, ezekkel nem is volt semmi gond.”
Az ügyvezető igazgató hozzátette még: hálásak a szurkolóiknak, mert végig sportszerűen viselkedtek. Még akkor is türtőztették magukat, amikor a dánok kimutogattak a pályáról, provokálni igyekeztek a lelátón szorongókat…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik