Tisza Tibor csodás triplája

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2006.01.22. 03:27
Címkék
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Tisza Tibornál jó helyen van a labda
Zúgott a vastaps Újpesten, amikor a 70. percben beállt a közönség kedvence, Kovács Zoltán, aki két és fél hónappal ezelőtt esett át súlyos térdszalagműtéten. A csatár már teljesen egészséges, így – mint arról szombati számunkban írtunk – vállalhatta a játékot, ám azért a mozdulatain még látszott, hosszú kihagyás után kezd ismét futballozni. A góllövést azonban nem felejtette el, mert nem sokkal beállása után már eredményes is volt – legyünk őszinték, ezt a gólt azért rúgatták vele a társak.

Az Újpest ekkor már könnyedén játszhatott, hiszen tetemes előnyben volt a Kaposvölgye ellen, elsősorban Rajczi Péternek és Tisza Tibornak köszönhetően, akik kiemelkedően futballoztak, végül mindketten három gólig jutottak. A meccs előtt egyik-másik drukker még megjegyezte, hogy a Sopronba távozó Feczesin Róbert pénteken mesterhármast lőtt, ám a lefújás után már csak az új kedvenccel, Tisza Tiborral foglalkoztak.

"Örülök, hogy jól sikerült az újpesti bemutatkozásom – mondta a Diósgyőrből szerződtetett csatár. – Elégedett vagyok, hiszen sok gólt lőtt a csapat, és nekem sem ment rosszul a játék. Azért azt ne felejtsük el, hogy játékban leszünk mi még ennél jobbak is, mert igen megterhelő edzéseken vagyunk túl. Új szerepkörben futballoztam, hiszen amellett, hogy a támadásokat is segítenem kellett, gyakran vissza kellett lépnem, de nem volt idegen ez a poszt, és még van elég idő a felkészülésből."

A második félidőre beállt a másik új igazolású játékos, Füzi Ákos is. Az oszták Admira Wackert elhagyó labdarúgó a védelem bal oldalán kapott helyet, s az addig ott szereplő Tóth Balázs fellépett a középpályára Erős Károly mellé. Mindketten meggyőző, jó teljesítmény nyújtottak a második negyvenöt percben.
Szombaton az Újpest második csapata 5–3-ra győzött a Fót együttese ellen. A lila-fehérek góljait Freud Gábor (3), Vituska István és Végh András szerezte.

ÚJPEST - KAPOSVÖLGYE 8–1 (3–1)
Megyeri út, 600 néző. V: Csák

ÚJPEST: Vlaszák (Illyés) – Vermes, Böjte, Vanczák, Tóth B. – Erős K., Sándor Gy. (Füzi Á.) – Hullám (Kovács Z.), Tisza, Tóth N. – Rajczi

KAPOSVÖLGYE: Lajkó – Tamás, Bozsó, Hornyák, Szabó M. – Dede, Lakatos, Kovács A., Mário – Horváth Gy., Horváth J. A 30. perctől: Horváth G. – Szabó Sz., Bozsó, Hornyák, Máj – Fogarasi, Gálosi, Gilik, Kárpáti – Grúber I., Grúber J.
G: Rajczi (3), Tisza (3), Tóth B., Kovács Z., ill. Dede
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik