Németh Helgát megműtik

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2006.01.12. 01:36
Címkék
Budapesten, az Amerikai úti új Uzsoki Kórházban csütörtökön megműtik Németh Helga térdét. Az FTC 32 esztendős jobbátlövője a múlt szombaton a Madeira elleni EHF-kupa-mérkőzésen sérült meg, amikor az első félidőben egy betörés után beleakadt a lába az egyik portugál védő lábába. Emiatt rosszul érkezett le a parkettre, a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag, és leszakadt a porc.

A kiváló kézilabdázó hosszú pályafutása során többször volt sérült, így bár a mérkőzést követő éjszaka – ahogy elmondta – sok minden megfordult a fejében, az azóta eltelt időszakban eldöntötte, mindenképpen kés alá fekszik.

"Azt gondolom, a legfontosabb az, hogy egészséges legyek, ezért mindenképpen szükséges a műtét, bár az is felvetődött, hogy esetleg nem pótoljuk a szakadt szalagot – mondta Németh Helga. – A műtétet megbeszéltem Hangody László professzorral, benne maximálisan megbízom. Azt gondolom, jó referenciája vagyok, hiszen a bal térdemet is ő tette rendbe egy hasonló sérülés után. Még őt is meglepte, hogy három hónap alatt teljesen felgyógyultam. Megmondom őszintén, nagyon optimista vagyok a felépülésemet illetően, már az jár a fejemben, mindent megteszek, hogy a bajnoki hajrában ismét ott lehessek a csapatban, és éremhez segíthessem a Ferencvárost."

Szavazás

Melyik csapat nyeri a női bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik