Éremmel zárt sorozat

G. R.G. R.
Vágólapra másolva!
2005.10.03. 02:50
Címkék
A nyitó napon megszerzett két ezüst- és egy bronzérem után a záró napon is volt magyar érdekeltségű eredményhirdetés a 20 évnél fiatalabbak horvátországi kontinensviadalán: a 90 kilogrammos Farkas Bálintot szólították a dobogó második fokára. A Honvéd-Kipszer fiatalja a nap során legyőzte a török Canitezt, a bosnyák Kukuruzovicsot, a spanyol Martínez Sasót, a holland Van den Berget, csak a fináléban tudta őt megállítani az izraeli Sason. Farkasra hamarosan újabb nagy feladat vár, többek között a felnőttvilágbajnok Braun Ákos és a vb-bronzérmes Ungvári Miklós (valamint Burján László, Neu Gábor, Nagysolymosi Sándor, Rajcsányi Gergely, Hadfi Dániel, Kovács Antal és Csizmadia Zoltán) mellett ő is tagja lesz az október 22-i, debreceni csapat Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottnak.Ha már itt tartunk: a hajdúsági kontinenstalálkozón Oroszország, Izrael és Franciaország lesz a magyar válogatott ellenfele.Junior Európa-bajnokság, Zágráb
Férfiak. 90 kg. Európa-bajnok: Alon Sason (Izrael), 2. Farkas Bálint (Magyarország, Honvéd-Kipszer, edző: Toncs Péter és Balogh Attila), 3. Borodavko (Lettország) és Zimmermann (Németország). 100 kg. Eb: Egidius Zilinskas (Litvánia), 2. Mojszejev (Oroszország), 3. Maret (Franciaország) és Bierau (Németország). +100 kg. Eb: Fabian Hubert (Németország), 2. Dzsanajev (Oroszország), 3. Riner (Franciaország) és Okrosvili (Grúzia), ...9. Urbán Gergő (Magyarország)
Nők. 78 kg. Eb: Franziska Konitz (Németország), 2. Orjaskova (Bulgária), 3. Schoonderbeek (Hollandia) és Mentouopou (Franciaország). Halász Tímea (Magyarország) helyezetlen. +78 kg. Eb: Guslah Kocatürk (Törökország), 2. Adlington (Nagy-Britannia), 3. Luisi (Belgium) és Deroose (Franciaország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik