Császári maradt az elnök

FÜREDI MARIANNEFÜREDI MARIANNE
Vágólapra másolva!
2005.01.27. 23:35
Címkék
Bensőséges ünnepséggel kezdődött csütörtök délután Székesfehérvárott az Alba Volán Rt. székházában a Magyar Öttusaszövetség tisztújító közgyűlése: Császári Attila elnök a sportág, valamint az egykori tanítványok nevében emlékplakettel köszöntötte 75. születésnapja alkalmából László István edzőt, sok siker kovácsát.
Császári Attila 1996 óta elnök
Császári Attila 1996 óta elnök
Császári Attila 1996 óta elnök
Császári Attila 1996 óta elnök
Császári Attila 1996 óta elnök
Császári Attila 1996 óta elnök
Miután elhangzott, hogy a közgyűlés döntésképes, Császári Attila elnök megtartotta a 2004. esztendőt értékelő beszédét. Kiemelte, hogy versenyzőink továbbra is sikeresen szerepeltek a különböző világversenyeken, ezt jelzi a megszerzett 73 érem. Hozzáfűzte, hogy a férfi és a női szakág kiegészíti egymást, hol ez, hol az viszi a prímet, ezúttal a felnőtteknél a nők taroltak, minden világverseny egyéni aranyát elhozták: Vörös Zsuzsanna olimpiát- és világbajnokságot Füri Csilla pedig Európa-bajnokságot nyert. Az utánpótlásról szólva önkritikusan elismerte, hogy - bár vannak eredmények - ezen a területen elmaradt a régóta várt előrelépés. Szomorúan jegyezte meg, hogy a leépülés veszélye fenyegeti a szakosztályokat, ezért a meglévő értékeket még jobban meg kell őrizni, közösen még jobban kihasználni. A leköszönő elnökségnek januári ülésén fájdalmas döntést kellett hoznia: pénzhiány miatt elmarad a hagyományos februári meleg égövi táborozás, így versenyzőink Tatán készülnek majd.
A hozzászólások sorát Rátonyi Gábor, a BHSE küldötte nyitotta, aki sürgette az utánpótlás-nevelés erősítését. Miután a beszámolókat elfogadta a tagság, az elnökség lemondott, és következett a tisztújítás. A küldöttek újabb négy évre megválasztották a vezetőséget. Az elnök egyhangúlag Császári Attila maradt, aki 1996 óta tölti be ezt a posztot. Általános alelnök: Pakucs János, alelnökök: Tóth István, Medvegy Iván. Elnökségi tagok: Kulcsár Antal, Deák Ferenc, Kurucz Csaba, Martinek János, Rátonyi Gábor és Takács Péter.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik