Eladó a Bologna

M. T.M. T.
Vágólapra másolva!
2004.09.20. 20:45
Címkék
Giuseppe Gazzoni, a Bologna többségi tulajdonosa hétfőn közölte, hogy ha talál megfelelő vevőt, akkor azonnal eladja a piros-kék csapatot: "A piac szabályai egyértelműek, így bizonyos összeg esetén én is azt mondanám, hogy eladom a klubot. Nem az én feladatom eldönteni, hogy mennyit ér a Bologna, de abban biztos vagyok, hogy legalább annyit, amennyi a Juve értékének az egynyolcada." Szakértők szerint ez a bizonyos egynyolcad körülbelül 35 millió euró.
A Bologna egyébként két forduló után pont nélkül áll a táblázaton, miután vasárnap hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Milantól. A bajnokcsapat tagjai nagyon örültek a diadalnak, különösen a második találat "alkotó párosa" volt rendkívül elégedett. "Az előző idényben az ötödik fordulóban szereztem az első gólomat, most a másodikban, így azt hiszem, hogy egyértelmű az előrelépés. Biztos vagyok benne, hogy mostantól kezdve egyre jobban fogok játszani - jelentette ki a gólt szerző Kaká, míg az előkészítő Pippo Inzaghi a következőket mondta: - Nagyon jólesett a Milan-szurkolók és a Bologna-drukkerek tapsa, hiszen mintegy fél éve nem játszottam hivatalos mecscset. A pályára lépés előtt egy kicsit izgultam, de aztán elmúlt, és minden idegszálammal azon voltam, hogy gólt szerezzek. Csak egy kapufáig és egy gólpasszig jutottam, ám azt gondolom, hogy összességében ez sem kevés."
Végül pedig említsük meg azt az érdekességet, hogy hamarosan egy szponzor neve tűnik majd fel az olasz játékvezetők mezén. Az ING bank egyik termékének a logóját varrják majd fel a mezekre, és a szövetség négy évre nyolcmillió eurót kap ezért a "szolgáltatásért".
A hírek szerint a bírók pozitívan viszonyultak ahhoz, hogy ezentúl nekik is lesz "mezszponzoruk".
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik